Panelenbouw

Panelenbouw

Panelenbouw voor productieprocessen

Schieland Broere verzorgt panelenbouw, als onderdeel van complete elektrotechnische installaties voor industriële productieprocessen. In onze werkplaats assembleren we de schakelkasten voor laagspanningsinstallaties, om deze vervolgens bij de klant te installeren. De schakelkasten worden volgens opgegeven specificatie gebouwd, voorzien van alle benodigde apparatuur, zodat het productieproces naar wens, veilig en zonder storingen verloopt. We bouwen kleine schakelkasten, met beperkte functionaliteit, maar ook complexe, uit meerdere kasten samengestelde panelen.

Panelenbouw voor derden

Naast dat wij panelen bouwen voor de systemen, die wij zelf ontwerpen en installeren, maken wij schakelkasten in opdracht van derden. In onze ruim opgezette werkplaats vervaardigen we de panelen volgens de laatste inzichten en kwaliteitsnormen. De panelen worden gebouwd overeenkomstig de NEN-EN-IEC 61439.

Verdeelkasten

Naast het bouwen van schakelkasten, assembleren wij de verdeelinrichting volgens de opgegeven specificaties. Dit doen we voor onze klanten in industriële productieprocessen, maar ook voor derden. Wij werken uitsluitend met A-merken, zoals.

Veiligheid

Veiligheid staat in ons bedrijf voorop. Schieland Broere is VCA*-gecertificeerd en al onze monteurs en leidinggevenden hebben de juiste VCA-diploma’s.

Bent u op zoek naar een gerenommeerd bedrijf dat de schakelkasten en verdeelinrichtingen voor u kan vervaardigen, neem dan contact op.

 

0182 – 521144
info@broere.nl